Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Η εταιρεία Ανδριόπουλος ιδρύθηκε το 1983 και καθιερώθηκε σύντομα ως μία από τις πλέον σημαντικές  και συνεχώς αναπτυσσόμενες εταιρείες στο χώρο του κρέατος .

Με κύρια επιχειρηματική δραστηριότητα την επεξεργασία, τυποποίηση, συσκευασία και εμπορία κρέατος, η εταιρεία ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ στηρίζει εδώ και 33 χρόνια τις ανάγκες κάθε επαγγελματία ικανοποιώντας και τις πιο υψηλές απαιτήσεις.

ΙΣΤΟΡΙΑ

1983.png

Το 1983 ιδρύεται η  εταιρεία "Ανδριόπουλος Βιομηχανία Κρεάτων" στην περιοχή της Κυψέλης σε ιδιόκτητο εργαστήριο με δραστηριότητα χονδρική και λιανική πώληση και λειτουργεί στον ίδιο χώρο έως το 2001.
Οι ανάγκες της αγοράς, οδηγούν την εταιρία στην αναζήτηση μεγαλύτερων εγκαταστάσεων και το 2001 η εταιρεία μετακομίζει σε νέο ιδιόκτητο μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο εργαστήριο στη Μεταμόρφωση, με αμιγώς χονδρική πώληση και κάλυψη πανελλαδικού πελατολογίου. Το 2010 ιδρύεται στο Περιστέρι η νέα ιδιόκτητη και μεγαλύτερη κάθετη μονάδα παράγωγης για χονδρική πώληση εντός και εκτός Ελλάδος με προδιαγραφές υποστήριξης δικτύου καταστημάτων λιανικής πώλησης. 

Ένα χρόνο αργότερα η εταιρεία ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ ανοίγει το πρώτο κατάστημα λιανικής πώλησης ΜΑΡΚΕΤ ΚΡΕΑΤΩΝ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ στο Περιστέρι, που αποτέλεσε οδηγό μιας νέας κατηγορίας καταστημάτων για την ελληνική αγορά καλύπτοντας κυρίως την κεντρική και δυτική Αθήνα.

Το 2013 ανοίγει τις πόρτες του και το δεύτερο κατάστημα στον Γέρακα καλύπτοντας κυρίως την ανατολική Αττική και Μεσόγεια.

2016.png

ΟΡΑΜΑ

Όραμά μας είναι να βρισκόμαστε συνεχώς ένα βήμα μπροστά στις ανάγκες και προσδοκίες των συνεργατών μας εδραιώνοντας την εταιρία ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ ως μια εταιρία πρωταγωνίστρια στον κλάδο του κρέατος. Η Πολυετής εμπειρία, η συνεχής εξέλιξη μέσα από έρευνα της εγχώριας και διεθνούς αγοράς και η διασφαλισμένη υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας είναι οι λόγοι για τους οποίους οι πελάτες μας, μας εμπιστεύονται ξανά και ξανά.

banner-lianikis.jpg
logo.png

Λεωφόρος Κηφισού 112, Περιστέρι
τηλ.: 210 5735901, 210 5723855, 210 2852120
email: info@andriopoulos.eu

Καταστήματα

Νέα

Επικοινωνία